maba@maba.hr 021 / 339-501 Ruđera Boškovića 15 (Kaleta I)

Članstvo

Postanite član Kreditne unije MARJAN

Pridružite nam se i postanite član Kreditne unije MARJAN!

Sukladno odredbama čl. 9.-13. Zakona o kreditnim unijama, članom Kreditne unije MARJAN može biti svaki punoljetni građanin RH s prebivalištem na području Splitsko-dalmatinske županije.

Osoba koja želi postati član Kreditne unije MARJAN treba u pisanom obliku podnijeti zahtjev za pristupanje u Kreditnu uniju MARJAN. Zahtjev za pristupanje u Kreditnu uniju MARJAN osobno se podnosi u Vama najbližoj poslovnici Kreditne unije. Odobrenje za pristupanje u Kreditnu uniju MARJAN donosi Nadzorni odbor Kreditne unije jednoglasnom odlukom svih članova.

Članom Kreditne unije MARJAN postaje osoba kojoj je odobren podneseni zahtjev, nakon što ovjeri izjavu o prihvaćanju statuta Kreditne unije MARJAN kod javnog bilježnika i uplati članski udjel.

Minimalni iznos jednog članskog udjela iznosi 13,27 EUR (100,00 KN).

Prava i obveze članova Kreditne unije MARJAN propisana su zakonom i statutom Kreditne unije MARJAN, kao i obveze Kreditne unije MARJAN prema članovima.

Prednosti Članstva

  • Članovi Kreditne unije MARJAN stiječu pravo na razne oblike kreditiranja i štednje.
  • Značajno kraći vremenski period obrade Vašeg kreditnog zahtjeva u Kreditnoj uniji MARJAN za razliku od bilo koje druge financijske institucije.
  • Individualni pristup klijentima / članovima, te profesionalna i brza usluga.

Kreditna unija MARJAN do sada je uslužila tisuće zadovoljnih klijenata / članova.

Prednosti Štednje

Za štednju nije potrebno posjedovati puno novca.
Štediti možete prema svojim mogućnostima i željama.

  • Imovina Kreditne unije MARJAN je u vlasništvu članova, a uložena sredstva mogu se podići u svakom trenutku, djelomično i u cijelosti.
  • Troškovi štednje ne postoje kao naprimjer kod ulaganja u investicijske fondove ili prilikom kupovine vrijednosnih papira preko ovlaštenog brokera na burzi.
  • Nudimo Vam najpovoljnije kamate na slobodna novčana sredstva koja možete deponirati na iznos i rok koji najviše odgovara Vašim mogućnostima uz sigurnost višestruko zajamčenu visokim rejtingom Kreditne unije MARJAN.
  • Djelatnici Kreditne unije MARJAN su specijalisti, eksperti za određivanje načina i smjera ulaganja, s višegodišnjim radnim iskustvom.
  • Vaša štednja je profitabilna investicija danas i sigurna budućnost za sutra.

Zahtjev za članstvo

Zahtjev za pristupanje u članstvo Kreditne unije MARJAN možete podnijeti Zahtjevom za pristupanje u članstvo i dostavom osobnih dokumenata u jednu od poslovnica Kreditne unije MARJAN. Nadzorni odbor Kreditne unije MARJAN donijeti će odluku o pristupanju u članstvo Kreditne unije MARJAN na prvoj redovnoj sjednici.

Osoba koja želi postati član Kreditne unije MARJAN dužna je u pisanom obliku podnijeti zahtjev za pristupanje u članstvo Kreditne unije.

Dokumentacija

Obrazac Zahtjeva za pristupanje u članstvo Kreditne unije MARJAN možete ispisat na pisač i donijeti popunjenog u jednu od naših poslovnica.
Zahtjev za pristupanje u članstvo Kreditne unije MARJAN

Izjava o povezanim osobama sukladno Zakonu o kreditnim unijama sastavni je dio Zahtjeva za pristupanje u članstvo:
Izjavao povezanim osobama

Proučite prednosti učlanjenja:
Prednosti Članstva

Prava i obaveze svakog člana kao i Kreditne unije MARJAN regulirana su Statutom:
Statut Kreditne unije MARJAN

Kreditna unija MARJAN posluje u skladu sa pozitivnim propisima RH:
Zakon o kreditnim unijama

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici